HANDIG OM TE WETEN

Het chateau is gelegen tegen een heuvel. De toegang naar het chateau, het zwembad en de terrassen, is uitsluitend mogelijk via trappen. Houd u er rekening mee dat het chateau daardoor minder geschikt is voor mindervalide.

In verband met brandgevaar en nieuwe Franse wetgeving, is het niet toegestaan om te roken in een toeristische accommodatie. Het gehele chateau is daarom een rookvrije zone..

Het organiseren van bruiloften, vrijgezellenfeesten, partijen, evenementen etc. op of in het chateau, is alleen mogenlijk na overleg en met uitdrukkelijke toestemming.

Uw hond en/of andere huisdieren zijn alleen toegestaan in het chateau na overleg en met uitdrukkelijke toestemming.

Tijdens uw verblijf staan wij, Henk en Henriëtte van Ampting, als beheerders tot uw beschikking. Wij wonen 5 minuten van Chateau du Bois Noir en spreken Frans, Engels, Nederlands en Duits.

Bij aankomst op het kasteel, maken wij samen met u een 'Etat des lieux' op. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij eventuele schade of vermissingen. Deze inspectie duurt ongeveer een half uur.

Op de dag van aankomst op Chateau du Bois Noir bent u welkom vanaf 17.00 uur. Op de vertrekdatum vragen wij u om het chateau uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Kosten met betrekking tot de verwarming van het chateau zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De verwarming kunt u, indien nodig, ter plaatse regelen met ons.

Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel hiervoor met (0033) 05 55.84.48.29, email info@chateau-du-bois-noir.com of gebruik de contactpagina op de website.

TOT UW DIENST

"Het beheerders-echtpaar, Henk en Henriëtte van Ampting, woont op 5 minuten van het chateau en staat indien nodig voor u klaar."

  • Om het zachtjes uit te drukken: het uitzicht vanuit de kamer is absoluut verbluffend.
    - Tripadvisor -
TOP